FORGOT YOUR DETAILS?

Dogfight 2 ili prevedeno na srpski jezik, Borba u vazduhu 2, predstavlja odličnu malu flash igru, koja je sama po sebi vrlo zabavna ali opet i vrlo zahtevna. Upravljački sistem igre Dogfight 2 koliko je prost toliko ga to čini komplikovanim. Probajte i lično se uverite u to, nećete se pokajati na vremenu provedenom uz ovu igru.
Dogfight 2 je jedna vrlo zabavna igra, koju mogu igrati svi uzrasti, od dece do starih , od 7 do 77 godina. Radnja igre se desava u periodu II svetskog rata, vi ste pilot savezničkog aviona koji za cilj ima obaranje protivničkih aviona, u to vreme neprijateljske nacističke nemačke. Pomozite saveznicima da sruše sa neba Nai+cističke avione, ne dozvolite da neprijatelj pobedi i branite svoje nebo svim silama i znanjem. Dogfight 2 će Vam pružiti odličnu zabavu, prikovaće vas za ekran i neće vam dozvoliti nikuda da mrdnete.
Velika prednost igre dogfight 2 je u tome sto poseduje integrisanu bazu rezultata, tako da se vi zapravo takmičite protiv najboljih svetskih igrača. Pobedite ih i budite prvi, ne dozvolite da neprijatelj pobedi.
Share Button
TOP
Verified by MonsterInsights